jan
8

TISZTELT ADÓZÓ ÁLLATBARÁT!
Kérjük támogassa munkánkat adója 1%-val!
Adó 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segíthet vele!

ADÓSZÁMUNK: 19561802-1-06
Kérjük, segítsenek, hiszen csak közös erővel tudunk gátat szabni a macskaáradatnak, mely 2011 tavaszától már drámai méreteket öltött.
Az állat- és környezetvédelem rendkívül fontos feladat. Közös erővel, az
Önök támogatásával és a mi munkánkkal sokat lendíthetünk
a
kóbor-macska probléma enyhítésén!
Ne hagyjuk, hogy emberi felelőtlenség miatt, az elhagyott, kidobott állatok és utódaik kegyetlenkedések, kínzások, mérgezések alanyai legyenek! Ne legyen egyetlen kiscica sem kutyaeledel! Segítsen, hogy kevesebb macska kószáljon közterületeken! Segítsen, hogy a játszótereket a gyerekek biztonságosan használhassák! Segítsen Cicaotthonunk fenntartásában!
Segítsen, hogy segíteni tudjunk!

KÖSZÖNJÜK!
 

Küzdjünk az állatvédelem érdekében, a kidobott, gazdátlan állatok megmentésért! Küzdjünk, hogy minél több állat ivartalanítása megoldódjék,  a kóbor-macska állomány ne termelődjék újból! Küzdjünk, hogy minél több cica, macska kerüljön felelősen gondolkodó családokhoz! Küzdjünk,hogy az állatvédelmi törvények betartásra kerüljenek, mind a kedvencként, mind a haszonállatként tartottak körében!
Küzdjünk környezetünkért! Küzdjünk az állati élet megbecsüléséért!
Ez önnek nem kerül semmibe! Csak jóakaratán múlik támogatása. Legyen Ön is környezet- és állatvédő azzal, hogy támogatja adója 1%-val Egyesületünk munkáját!
KÖSZÖNJÜK!

 

  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cicaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr553527965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása