már
28

KÉSZÜLŐDÉS

| Szerző: SzeCi | 5:58 pm

Nagy készülődésben vagyunk. Várjuk az igazi tavaszt, aztán indulhat a nagytakarítás. De nem csak takarítást tervezünk, hanem teljes átszervezést, és a két szoba gombátlanítása után átfestésüket is. A kisebb szoba teljes egészében a karantén szerepét fogja betölteni, ami két hét időtartamú. Azalatt, amennyiben új jövevényünk egészséges, megkapja az első védőoltást, és ha lehetséges, a másodikat is. Amennyiben nem egészséges, akkor felgyógyulása utánra halasztódik a védőoltás beadása. A felvétel utáni fürdetés, féreg- és élősködőirtás, ill. a karantén letelte után költözhet át a másik szobába. Ahol csak hozzá hasonló cicusok laknak majd.
Természetesen a karantén, az egészséges és beteg cicák elkülönítése eddig is rutin volt. csak más formában. Most ott tartunk, hogy a nem-szocializálható cicáinknak helyet keresünk, ahová ivartalanításuk után kihelyezhetőek lesznek. Ill. a nem fűtött szobának a penészmentesítését is elkezdtük.
Nem marad sok időnk, mert már sűrűsödnek a bejelentések, helyet kérve kis Cicaotthonunkban.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cicaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr872779431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása