jan
31

Már készülünk a nagy tavaszi macskainvázióra. Tavaly bejött, és hiszem, az idén is be fog következni. Kidobott almok, vemhes, beteg  macskák, vagy nyűggé vált exkedvencek tömeges megjelenése szerte a városban.

Cicaotthonunk szeretné elérni, hogy az Otthonból kikerülő minden egyes állatunk gyógyultan, védőoltással ellátva, és ha kora engedi, ivartalanítva kerüljön végleges otthonába. Ez igen nagy, de számunkra kötelezőnek tekintett feladat.

Kedves Állatbarátok! A segítségeteket kérjük, hogy vállalt tervünket meg tudjuk valósítani. Ez elsősorban a városunkban, Szegeden  lakó emberek és a szerencsétlen, áldozattá vált állatok érdeke is. 100 Ft is életet menthet!                                        

Az OTP-nél nyitott folyószámlánkra befizethetitek, utalhatjátok támogatásotokat. A megjegyzésben az adomány célját fel lehet tüntetni. Még egyszer kérünk minden Állat- és Cicabarátot, nyújtsatok segítséget a még adó1%-ra nem jogosult egyesületünknek.

OTP 11735005-20544234

Adomány a rászoruló cicák számára. Köszönjük saját és Cicaotthonunk árvái nevében!

Segíts, hogy segíteni tudjunk!

 

 

 


 

 

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://cicaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr322627283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása