sze
13

Új fejezet

| Szerző: SzeCi | 3:39 pm

Kedves Követőink!

Akik folyamatosan figyelemmel kísérik munkásságunkat, Ők tudják, hogy Egyesületünk 2018 áprilisában nagy változáson ment keresztül. Akkor egy székhely módosítás, vezető váltás és e-mail cím változás történt. 

A blog legutóbb 2015 januárjában frissült. A régi tartalmakat nem távolítottuk el, mert az egyesület múltjához tartozik.

Azonban egy új tartalommal szeretnénk életet lehelni bele. Reméljük többeknek tetszeni fog. 

Cicaotthonnal sajnos még nem tudunk jelentkezni, de rajta vagyunk az ügyön. Jelenleg ideiglenes befogadóinknál vannak a kis szőrmókok elhelyezve. Ha úgy gondolod, hogy nem tudsz hosszú időre felelősséget vállalni egy cicáért, de szeretnél mégis magad mellett tudni, legalább egy időre közülük egy-kettőt, keress minket bátran. Ezzel megmented annak a cicának az életét, akit átmenetileg magadhoz veszel addig, míg szerető új családot találunk számára.

Először rövidesen a gazdikeresőinket osztanánk majd meg veletek. Amennyiben valamelyik bársonytalpú elnyeri a szíveteket, ne habozzatok egy percig se, hogy jelentkezzetek érte bármely elérhetőségünkön.

Remélem rendszeres látogatóink lesztek!

 

Üdvözlettel: Szili Éva elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://cicaotthon.blog.hu/api/trackback/id/tr6815071598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása